Designerul Casei Regale are pofte regesti la ceas de noapte. Neintimidat de ora tarzie, Alexandru Ciucu a cumparat cele mai scumpe fripturi de vita de la un restaurant cu staif din Capitala.
Cand ai bani, nicio pofta nu este imposibil de indeplinit. Nici macar in creierii noptii. Cel mai recent exemplu vine din partea lui Alexandru Ciucu, cel care a poftit la miezul noptii la o friptura frageda de vita.
Imbacat lejer, de vara, designerul a sarit imediat in decapotabila de lux si s-a dus glont la un restaurant cu staif din Floreasca, loc in care se pot cumpara si carnuri negatite pentru acasa.
Chiar daca, teoretic, nu avea mult de asteptat, inainte sa intre in local, Ciucu a avut grija sa-si capoteze masina.
Cu o palarie pe cap si o atitudine relaxata, designerul casei regale a comandat cea mai frageda carne de vita pentru care a si scos ceva bani din buzunar. Numai o portie de friptura ajunge sa coste acolo pana la 200 de lei.
N-ar fi exclus ca preferinta pentru friptura de vita, la miezul noptii, sa fi fost chiar a Alinei Sorescu. Sotia designerului a preferat sa ramana acasa, urmand, probabil, ca ea sa gateasca.
A.L.